Cantània 2019: A de Brossa

Aquest curs amb Cantània ens endinsem a l’univers brossià. L’A és l’alfa, la porta de l’alfabet. Si agafes una A i la gires a l’inrevés, hi veus un cap de bou! La Cantània del 2019 porta com a títol A de Brossa i és obra del músic i compositor Eduard Iniesta.

Amb la cantata d’enguany, la Blanca (Carolina Alabau) i la Bruna (Beth Rodergas) s’endinsen en l’univers del poeta Joan Brossa a través dels objectes i textos trobats en uns arxius foscos, en les catacumbes d’una biblioteca nacional.

Ja podeu escoltar totes les cançons que anirem preparant al llarg del curs fins que, el proper 3 de juny, fem la nostra actuació a l’Auditori de Barcelona.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Música. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *