Un viatge per Espanya

Treball d’un viatge per diferents ciutats d’Espanya.

En primer lloc cal triar el destí, la condició és: passar per dues comunitats diferents. Un cop tingueu clara la ruta, és important que seguiu el guió per tal de recollir tota la informació necessària per a elaborar la vostra Presentació en format mydocumenta.

En els diferents apartats recordeu: posar títol, adjuntar fotos i  ser concrets.  La vostra presentació serà exposada davant dels companys i no ha de ser avorrida ,oi?

Podeu utilitzar tots els recursos(mapes,fotografies,explicacions…) Per donar-vos una mica d’ajuda en el vostre viatge, us hem buscat enllaços que us poden ser útils.

Ja esteu preparats?  Bon Viatge! 

  1. Marqueu  el recorregut comptabilitzant els km , el temps aprox i les províncies de les diferents comunitats autònomes que anireu passant

                

     2. En el vostre viatge segur que passareu per  algun riu o afluent, així com serralades , alguna muntanya, o algun parc natural  d’interès. Cal que feu  una breu descripció d’aquests aspectes del relleu que formen el paisatge.

                                      

     3. Cal també tenir en compte, el pronòstic del temps, la temperatura aprox…ja sabem que aquestes dades són molt variables, segons sigui  l’època de l’any o el temps que estigui fent. Ës important a l’hora de fer la maleta si plou sovint……

          /

     4.   Feu una  parada per les capitals de província del vostre recorregut,segur que val la pena.

           Busqueu  monuments, edificis, museus o indrets interessants de cada ciutat.

                      Visualitza la imatge a mida completa  i també en la web de turisme de cada ciutat

        5.  En  cada comunitat, província o ciutat es fan uns menjars típics, que això fa que quan viatgem coneguem una gastronomia diferent a la nostra. Recordeu de fer un recull dels plats, postres, dolços… que aneu trobant

     6. També feu un breu recull de festes típiques o tradicions i de productes artesanals propis de cada ciutat.

     7.  Heu de calcular el preu de tot el viatge de dues persones durant una setmana i valorarem el viatge més econòmic i més sostenible. 

Les informacions dels punts 5 i 6 les podeu trobar molt bé en la  Web Oficial de Turisme de cada   comunitat, de la província o  de la ciutat en concret.

     Disfruteu en el vostre viatge i arribeu força carregats d’informació per engrescar als vostres companys-companyes del vostre itinerari.

IMPORTANT: Començarem els treballs a l’escola, d’aquesta manera veurem quins dubtes es plantegen, després es continuarà a casa.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Medi Social. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *